Techcomlight pand

Altijd op zoek naar nieuwe talenten

Hoeveel daglichtsystemen zal ik adviseren voor dat nieuwe project? Welke leverancier kunnen we het beste benaderen voor het maken van een nieuwe dakdoorvoer? Wat doet het weer vandaag en kan ik daarmee inspelen op social media? Wie zal ik straks eens verslaan met tafeltennis? Het zijn zomaar eens vragen die bij je op kunnen komen tijdens een werkdag bij Techcomlight. Een werkgever waarbij geen dag hetzelfde is.

 

Werken bij Techcomlight betekent persoonlijke aandacht voor jou. Aandacht voor de individu in plaats van voor de gehele groep. De ontwikkeling van medewerkers staat hoog in het vaandel. Onder andere door stagiaires blijven wij op de hoogte van de meest recente technologieën en de nieuwste theoretische inzichten. Voor verschillende leerniveaus en verschillende functies bieden wij stageplekken aan. Nieuwe talenten zijn bij ons altijd welkom!

 

Open sollicitatie
Wil jij werken voor een bedrijf met een merk dat wereldwijd marktleider is in daglichtsystemen? Professional worden in een vakgebied dat er echt toe doet, nu en in de toekomst? En ben jij die handige Harry, communicatieve verkoper of meedenkende stagiair? Laat van je horen! Show us what you got en stuur je motivatie en cv naar Donna Reuling via dreuling@techcomlight.nl.