award

Onze awards

 

Nominaties MKB Innovatie Top 100 2017

De MKB Innovatie Top 100 is de grootste en belangrijkste prijs voor innovatieve MKB-bedrijven en is een initiatief van de Kamer van Koophandel, NRC-Handelsblad en Mercedes-Benz. Techcomlight is genomineerd voor de innovaties 'IceTube' en 'Solatube Ventilatieset'. De ventilatieset heeft de Innovatie Top 100 behaald. 

 

Nominatie Pluimvee Innovatieprijs Leg 2017

Om precies voldoende daglicht in de stal te brengen, bijvoorbeeld om te voldoen aan bepaalde keurmerken, ontwikkelde Techcomlight samen met Eternit ‘Daglicht op maat’. Dit concept is genomineerd door de jury voor de Pluimvee Innovatieprijs in de categorie 'leg'.

 

Solatube Platinum Award 2015 (Internationaal)
Techcomlight BV heeft de award Solatube® Platinum Level Distributor 2015 gekregen. Dit houdt in dat Techcomlight tot de top Solatube importeurs van de wereld behoort.

 

 

Branchewinnaar ‘Lichttechniek’ Nationale Business Succes Award 2015 (Nederland)
Techcomlight is uitgeroepen tot branchewinnaar van de Nationale Business Succes Award 2015 in de categorie 'lichttechniek'. De award wordt door het Nationale Business Succes Award Instituut toegekend aan organisaties die goede resultaten hebben bereikt en een voorbeeld zijn voor succesvol ondernemen. 

De Nominatiecommissie schreef over Techcomlight: “Techcomlight wordt in Nederland algemeen gezien als een van de leidende bedrijven en weet haar grote kennis uitstekend te combineren met haar klant- en servicegerichte aanpak. Hierdoor bereikt het bedrijf bij haar klanten een grote mate van tevredenheid. Door met haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen in een markt die continue in beweging is, weet Techcomlight haar concurrenten vaak een slag voor te zijn."

Solatube Platinum Award 2014 (Internationaal)
Techcomlight BV heeft de award Solatube Platinum Level Distributor 2014 gekregen. Dit betekent dat Techcomlight BV opnieuw tot de top Solatube importeurs van de wereld behoort.

 

Techcomlight BV ontving de award uit handen van Brett Hanley, President bij Solatube Global Marketing Inc. (VS). “Techcomlight BV bewijst elk jaar weer zeer succesvol te zijn in de Benelux. De professionaliteit is hoog, de kennis van de markt groot en de medewerkers zijn zeer deskundig als het gaat om (dag)lichtadvies en Solatube daglichtbuizen. Dit uit zich dan ook in het resultaat. Hoewel de Benelux een relatief klein gebied voor ons is, kan Techcomlight BV zich wat afzet betreft meten aan de grote landen.”

 

Genomineerde Onderneming van het Jaar 2014 (Nederland)
Het Network Business Events organiseert een jaarlijks terugkerend regionaal evenement waarbij de Onderneming van het jaar verkozen wordt. Genomineerde bedrijven vormen inspiratie voor de vitaliteit van het lokale ondernemerschap. De jury van het Business Event omschrijft Techcomlight als: “Een bedrijf in ontwikkeling met nieuwe technieken, innovatieve concepten en oog voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen in de organisatie.”


Plaats in de MKB Innovatie Top 100 2014 (Nederland)
De MKB Innovatie Top 100 is de grootste en belangrijkste prijs voor innovatieve MKB-bedrijven en is een initiatief van de Kamer van Koophandel, NRC-Handelsblad en Mercedes-Benz. Nominaties worden beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid (gerealiseerde omzet) en de mate van bescherming. 

Finalist ECO Award 2014 (België)
De ECO Award is de prijs voor meest milieuvriendelijk product of dienst. De finalisten van de ECO Award schenken bijzondere aandacht aan een milieu- en mensvriendelijke omgeving. Techcomlight wist de jury tijdens Batibouw te overtuigen met de TechLED. “Dit slimme en innovatieve product maakt overdag maximaal gebruik van natuurlijk daglicht, ’s nachts van de zeer energiezuinige ledverlichting en bij schemering en dageraad van een optimale combinatie van beide. Zo wordt de energiekost voor verlichting meteen sterk verminderd.”

Tweede plaats CHANGE Award 2013 (Nederland)
Met de CHANGE Award worden bedrijven en ondernemers beloond die al eens eerder een prijs wonnen. Daarbij tonen zij aan dat bewust en positief zaken doen en ondernemerschap daadwerkelijk samengaan en bijdragen aan de maatschappij. Techcomlight was genomineerd door het verkrijgen van de Spirit of Innovation Award 2013.

Finalist Innovatieprijs Valleiregio 2013 (Nederland)
De Stichting RCT (Regionaal Centrum voor Technologie de Vallei) wil innovatie in de Valleiregio stimuleren en heeft daarom de “Innovatieprijs Valleiregio” in het leven geroepen. Een prijs voor de ondernemer in de regio met de meest briljante product- of procesinnovatie en een prijs voor de meest briljante sociale innovatie. Uit de vele inzendingen is Techcomlight met de TechLED één van de drie finalisten geworden.

Winnaar Spirit of Innovation Award 2013 (Nederland)
De Spirit of Innovation Award, de prijs voor de meest energiebesparende innovatie van exposanten op de vakbeurs Energie 2013. Techcomlight heeft deze award gewonnen met de TechLED. De jury: "Het is de unieke combinatie van kosteloos daglicht en ultrazuinige leds. Door de combinatie van de Solatube en de TechLED is er nu één product welke twee keer energie bespaart. Dit is zeker vernieuwend te noemen. Het totaalconcept in combinatie met toepassingmogelijkheden voor de gebouwde omgeving heeft de jury met veel overtuiging doen besluiten om Techcomlight als winnaar te kiezen.”