Paul Beerten:

''Hallo, ik ben Paul Beerten en ik ben gedurende een tiental jaar verantwoordelijk geweest voor de distributie en de verkoop van Solatube daglichtsystemen in België en Luxemburg bij Techcomlight, de daglichtprofessional. Ik ben nu sinds twee jaar met pensioen en denk nog steeds met veel plezier terug aan de ervaringen bij Techcomlight.

 

Geen job, maar passie
Solatube verkopen en promoten was niet echt een job, maar werd eerder een passie. Zover ik me herinner heb ik nooit ontevreden klanten gehad. Het is super als je steeds maar hoort hoeveel licht het systeem geeft en hoe blij de klanten zijn dat ze tot de aanschaf zijn overgegaan.

 

Vrijheid blijheid
Als enige werknemer in België, werd er van mij veel initiatief verwacht en had ik de vrijheid om mijn werk zelf te organiseren, wat bijzonder motiverend werkte. De directie was ook altijd lovend en ook dat gaf aanleiding tot meer inzet. Collega's, hoe ver weg ze ook waren, werden vrienden en er heerste over het algemeen een kameraadschappelijke sfeer.

 

Nog steeds werkzaam
Overigens bleef ik tot mijn 67e jaar nog deeltijds bij het bedrijf werken en doe nu ook nog af en toe Frans vertaalwerk om mijn collega’s helpen. Techcomlight staat voor toewijding zowel van de werknemers als naar de klanten toe.''