LEED

Behaal LEED accreditatie met daglicht

Techcomlight biedt een innovatieve manier aan om daglicht te verwerken in projecten door bij te dragen aan de mogelijkheid om een LEED accreditatie te behalen.

LEED

Groen bouwen
‘Groener’ leven begint onder andere met ‘groener’ bouwen en gebouwen die voldoen aan LEED. LEED gaat voor een groene samenleving. Hierbij draait het om een duurzamere aanpak van het ontwerp, de uitvoering en beheer van de gebouwde omgeving. Dit resulteert in een afnemende vraag van energie en een gezonde werk- en leefomgeving. Deze aspecten staan ook bij Techcomlight iedere dag weer centraal.

 

Certificering
De daglichtprofessionals van Techcomlight zorgen ervoor dat u voldoet aan de gestelde eisen van LEED op het gebied van daglicht. Alvorens een gebouw of project het LEED certificaat in zijn bezit heeft, wordt het eerst geregistreerd. Stap twee is het onderzoek. Hieraan zijn strenge eisen gesteld. Zo wordt er bijvoorbeeld op wel 34 criteria getoetst, moet het het gehele gebouw betreffen en heeft de testperiode een duur van 12 maanden. Na deze periode volgt de uiteindelijke certificering, in te delen in vier niveaus: ‘Certified’, ‘Silver’, ‘Gold’ en ‘Platinum’.

 

Techcomlight kent de criteria en maakt daglichtplannen op basis van uw project. Op deze manier wordt de LEED accreditatie op het gebied van daglicht eenvoudig behaald.

 

Daglichtsystemen
Het gebruik maken van daglichtsystemen draagt bij aan het verduurzamen van een pand of bedrijf. Het reduceert het energieverbruik, bedrijfskosten (energierekening) en u beschermt hiermee tevens natuurlijke bronnen voor het opwekken van energie. Op deze manier wordt er aan de vraag van de markt én van de klant voldaan.