FM keurmerk

FM keurmerk

Advies
Wilt u er zeker van zijn dat uw gebruikte daglichtproducten optimaal blijven presenteren, ook onder de zwaarste en meest extreme omstandigheden? Een aantal producten in het assortiment van Techcomlight voldoen aan het keurmerk FM Approved. Op deze manier kunnen wij eenvoudig adviseren over veiligheid en daglichttoetreding. Zo zijn aantal gangbare types Solatube getest en hebben de vuurtest, druktest en impacttest doorstaan. Is voor u, uw project of vanuit uw opdrachtgever het FM keurmerk een vereiste? Neem dan contact op en laat u kosteloos adviseren!

 

Europese regelgeving
Vanuit de Europese regelgeving wordt FM niet verplicht gesteld. Echter wordt er wel veel terechte belangstelling aan het keurmerk gegeven. Schadepreventie is nu eenmaal een cruciaal onderwerp.

 

Over FM Global
FM Approvals is gespecialiseerd in onafhankelijke certificering en goedkeuring van commerciële en industriële producten. Het FM keurmerk garandeert dat het product objectief is getest en voldoet aan de hoogste internationale eisen. Het is een gerespecteerd keurmerk en wekt vertrouwen op bij mensen. FM Approved is het keurmerk dat wordt uitgereikt door 's werelds grootste organisatie in verzekeringen. Bij FM Global staan risicoanalyses en preventie van schade centraal. Door de hoge eisen die aan de producten gesteld worden, overtreffen de producten in veel gevallen ruimschoots de beoogde doelen en eisen van instituten.

 

De testrapporten van de producten voor het FM keurmerk zijn hier te downloaden.